U OKVIRU IZBORA ODRŽAĆE SE I SVETSKA FEŠN PARADA GLUVIH DEVOJAKA I MLADIĆA

Gluve devojke i mladići širom sveta, koji su zainteresovani da učestvuju na Svetskoj fešn paradi 2013. jula meseca u Pragu i koji bi želeli da prošetaju modnom pistom u modnoj odeći na velikoj svetskoj modnoj paradi, mogu da se prijave organizatoru i predsedniku takmičenja GLUVA MIS I MISTER SVETA & EVROPE, g-dinu Jozefu Uhliru na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Svi zainteresovani moraju da ispune određene proceduralne uslove, i u tom smislu prođu, za to predviđenu, selekciju.

Za tu namenu, gospodin Jozef Uhlir je objavio fejsbuk i vebsajt adresu:  http://www. facebook.com/groups/458748320813761/, svoju imejl adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ; adrese svojih saradnica: gospođe Sabine Dvulitove i gospođe Angelike Verstrat za slanje mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , ili razgovor uživo putem vebkamere (na međuanrodnom znakovnom jeziku): oovoo: mmdw2013  or  skype: mmdw2013  (s tim što će biti onlajn svake srede i petka posle 20:00).

Svi učesnici su obavezni da putem bankarske transakcije uplate po 175 evra, odnosno 250 američkih dolara na račun organizatora fešn parade, i to najkasnije do 15. marta 2013. godine.

Besplatan avionski prevoz do Praga i nazad, neće biti obezbeđen!!!

O svim informacijama vezanim za ovu veliku Svetsku fešn paradu gluvih devojaka i mladića, koja će se održati 10. jula 2013. godine u Pragu, Češka Republika, detaljnije na: http://www.missdeafworld2011-2020.com