Oblast ostvarivanja ciljeva Saveza je očuvanje veze gluvih i nagluvih Srbije sa gluvim i nagluvim osobama u regionu...Opširnije o nama

Nedelja gluvih 2014.

 

Obeležavanje Međunarodne nedelje gluvih ove godine održano je 25.09.2014. godine u Leskovcu. Prigodna Akademija koju su tom prilikom, u saradnji sa Savezom gluvih i nagluvih Srbije, režirali članovi Gradske organizacije gluvih i nagluvih Leskovac održana je u Leskovačkom kulturnom centru. Program je otvoren himnom koju je izveo mešoviti hor muzičke škole „Stanislav Binički“. Pozdravnu reč dali su predsednik GOGNL Branimir Mitić i predsednik SGNS Milosav Jovanović koji je pročitao referat. Gostima se potom obratio gradonačelnik Leskovca a zatim je izveden prigodan program koji su uveličali učenici Osnovne škole „Svetozar Marković“, članovi GOGN Leskovac i MOGN Vranje.

Manifestacija je uspešno održana zahvaljujući dobroj saradnji leskovačke Organizacije i lokalne zajednice. Šteta je samo što je Akademiji prisustvovao mali broj predstavnika iz drugih udruženja i što niko iz Ministarstva rada, zaposljavanja, borackih i socijalnih pitanja R. Srbije nije našao za shodno da se odazove ovoj manifestaciji.

Pozovite nas

011/24-39-523