Oblast ostvarivanja ciljeva Saveza je očuvanje veze gluvih i nagluvih Srbije sa gluvim i nagluvim osobama u regionu...Opširnije o nama

Pravila korišćenja sajta

Hvala što ste posetili naš internet sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje ovog internet sajta (u daljem tekstu: internet sajt) podleže ovim pravilima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem ovog internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ova pravila korišćenja.

Vlasništvo sadržaja

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo SGNSCG ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava.

Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim pravilima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. SGNSCG će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba internet sajta

Možete preuzeti Sadržaj, ali samo za neformalnu, nekomercijalnu, neprofitabilnu ličnu upotrebu i pod uslovom da ne uklanjate, dodajete ili modifikujete bilo koju informaciju (uključujući i obaveštenja o uslovima korišćenja, izjavu privatnosti i prava korišćenja) koja se nalazi u Sadržaju.

Ne smete distribuirati, modifikovati, kopirati (osim pod uslovima navedenim u ovim uslovima korišćenja), prenositi, izlagati, objavljivati, štititi kao vaše pravo intelektualne svojine, kreirati izvedene radove, prodavati ili na bilo koji drugi način koristiti Sadržaj bez prethodnog pisanog odobrenja SGNSCG.

U slučaju zloupotrebe, SGNSCG zadržava pravo da vam zabrani pristup internet sajtu ili nekom njegovom delu bez prethodnog upozorenja.

Ograničenje odgovornosti

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, SGNSCG se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, SGNSCG ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.
Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako vam je potreban specifičan savet prilagođen vašoj situaciji.

Izuzeće od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. SGNSCG nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja, ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije SGNSCG. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi vama pružili što više informacija. SGNSCG ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova.

SGNSCG ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti SGNSCG.

Izmena uslova korišćenja

SGNSCG može u svakom trenutku izmeniti ova pravila korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim pravilima korišćenja sadržanim u izmenama, stoga bi trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim pravilima korišćenja.

 

Pozovite nas

011/24-39-523